divendres, 6 de gener del 2012

Naruto


Dotze anys abans dels fets en què es centre la història, el Kyubi (el dimoni de les nous cues) ataca Konoha, el poder d'aquest dimoni és tant gran que per poder-lo aturar el mateix Hokage donà la seva vida per segellar-lo en el cos d'un nen recent nascut i així salvar la vila, aquest nen és Naruto Uzumaki.

Per ordre del 3r hokage, ningú pot parlar sobre aquell succés i la relació que hi ha entre en Naruto i el Kyubi, però tot i així la gent l'ignora i en certa manera el rebutgen com si ell fos el mateix Kyubi, provocant que la seva infància sigui molt trista i solitària sense amics ni familiars.

Tot i així la seva vida canvia quan aconsegueix graduar-se com a ninja gràcies al Kage Bunshin no jutsu (tècnica de la multiplicació de cossos) i l'Iruka Umino, el seu mestre, el reconeix.

Posteriorment en Naruto entra forma part del grup 7 amb companyia d'en Sasuke Uchiha i la Sakura Haruno com a companys i d'en Kakashi Hatake com al seu mestre. Els tres alumnes a mesura que van fent missions es fan fent més forts i van aprenent tècniques noves.

Naruto: Shippūden

Naruto: Shippūden ( Naruto: Cròniques de l'Huracà), és la seqüela de Naruto, basada a partir dels successos relatats a partir del volum 28 del manga. Després d'entrenar durant dos anys i mig amb Jiraiya, Naruto Uzumaki torna a la Vila Oculta de la Fulla, on es reuneix amb els seus vells amics per tornar a conformar l'Equip 7, ara reanomenat a l'«Equip d'en Kakashi». Davant l'absència de Sasuke, en Sai pren el lloc vacant del grup. En aquesta continuació, els companys de Naruto han madurat respecte al seu acompliment previ, millorant la majoria d'aquests en el seu nivell. Contrari a la sèrie original, on només hi juga un paper secundari, l'organització Akatsuki assumeix el paper antagònic principal en Shippūden, buscant com a objectiu principal la capturar de tots els poderosos monstres Biju.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada