divendres, 6 de gener del 2012

Deadman Wonderland



Deu anys han passat des de «El Gran Terratrèmol de Tòquio», un desastre natural que va enfonsar més del 70 per cent de Tòquio en l'oceà. Gant Igarashi és un estudiant d'escola secundària mitjà de 14 anys en la Prefectura Nagano. Gant és un supervivent del terratrèmol, però ell no té cap memòria sobre el desastre i simplement vol jugar a futbol i viure una vida normal. Tot va canviar un dia quan un home misteriós cobert en sang apareix fora de la seva finestra de l'aula. «L'Home Roig» mata els companys de classe de Gant, però estranyament el deixa viure després d'incrustar un vidre carmesí en el seu pit. La vida de Gant va de mal en pitjor quan ell és culpat pels espantosos assassinats i condemnat a mort en «Deadman Wonderland».

Deadman Wonderland (DW) és l'única presó del Japó públicament manejada, construïda després del terratrèmol com una atracció turística per ajudar a reanimar a Tòquio. Els presoners serveixen com el personal i l'entreteniment per als visitants.A causa de la naturalesa atroç del crim de Gant, a ell li donen «la pena de mort» de DW, que es tracta d'un collaret metàl · lic al voltant del seu coll que injecta lentament verí en el seu cos. L'única manera de retardar la seva «execució», és consumint un antídot especial, semblant a un caramel, cada tres dies. Una mica després d'arribar a la presó, Gant es troba amb una noia misteriosa trucada Shiro, que sembla que coneix a Gant del passat. Ell també fa amistat amb un pres anomenat Yoh, un cleptòman amb un talent especial per localitzar coses.

En la seva recerca per professar la seva innocència i obtenir venjança, Gant s'obsessiona amb trobar al «Home Roig», que pot estar en algun lloc dins de la presó. En el curs de la seva recerca, Gant comença a desenvolupar una capacitat estranya per controlar la seva sang. Aviat descobreix un nivell secret sota de la presó que habiten els «Deadmen». Aquests, com Gant, poden controlar la seva sang i usar-la com una arma. Gant és forçat a participar en tornejos de lluita secrets contra altres Deadmen, en els quals, gent anònima paga grans sumes de diners per presenciar. El guanyador rep una gran suma de Cast Points, que és la moneda de Deadman Wonderland. El perdedor, si sobreviu al combat, perd una part del seu cos seleccionada per una màquina escurabutxaques, la qual pot ser una part interna (òrgans) o externa del cos (incloses parts com els ulls i el cabell).

Amb posterioritat, Gant s'uneix a un grup rebel que habita a l'interior del misteriós bloc G de la presó, compost per diversos deadmen que busquen fugir del presidi i els que busquen treure a la llum pública les atrocitats comeses pel sub director de la mateixa. Es descobreix enmig d'aquest operatiu una sèrie d'intrigues, traïcions i actituds que revelen el grau extrem de bogeria a què es veuen sotmesos els presoners, tal com es mostra a través de la cacera organitzada pels Enterradors (brigada anti-deadmen) en contra d'aquests.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada