dilluns, 27 de gener del 2014

Tsubasa: Les cròniques perdudes



El focus del relat es basa en la frenètica indagació de Syaoran - un jove arqueòleg - que busca els rastres de les " plomes dels records " de la seva estimada , la Princesa Sakura , protagonista de l'anime Sakura la caçadora de cartes .

Aquestes s'han perdut en diferents dimensions de variats universos com a conseqüència de l'ambició d'un bruixot maligne que vol robar els enormes poders que descansen en la jove : especialment , l'habilitat de transportar voluntàriament a una altra dimensió .

El valent arqueòleg tindrà l'obligació de rescatar cada tros de record de Sakura perquè , cas contrari , la jove morirà . Apel·la al auxili de la " bruixa de les dimensions " ja que aquesta té fama de fer realitat els anhels de les persones .

En aquesta aventurera expedició serà acompanyat pel seductor bruixot Fye D. Flowright , el desig més preuat és fugir del planeta Terra i migrar de dimensió en dimensió . Regala a Yuuko -un altre dels personatges - el tatuatge de la seva esquena i se suma a l'exploració dels records de la princesa Sakura .


Aquí teniu penjats tots els episodis d'aquesta sèrie per visualitzar-los en línia o descarregar-vos'els:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada